Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Θέατρο στο Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2015

Leave a Comment
Το Διεθνές Φεστιβαλ Πέτρας 2015 έρχεται στο Θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη και φιλοξενεί αρκετές από τις θεατρικές παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Το θεατρικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 29 Αυγούστου
"Βάκχες" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου, με τον Σπύρο Φωκά, την Τιτίκα Σαριγκούλη, τον Σπύρο Κατηφόρη κ.α.

Δευτέρα 31 Αυγούστου
"Αχαρνής" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Άρη Σερβετάλη κ.α.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου
"Ο γάμος" της Βάσας Σολωμού-Ξανθάκη, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Άννας Βαγενά.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου
"Μήδεια" του Μποστ, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, με τη Λήδα Πρωτοψάλτη, τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον Παύλο Ορκόπουλο κ.α.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου
"Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, με την Αμαλία Μουτούση, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Γιώργο Κολοβό κ.α.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου
"Πατριδογνωσία ή τίποτα πια δεν είναι για συγγνώμη", παράσταση βασισμένη σε κείμενα των Ξενοφώντα, Θουκυδίδη, Λειβαδίτη, Γαλίτη, Γεννατά, με τον Γεράσιμο Γεννατά.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου
"Ηλέκτρα" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, τη Μαρίνα Ψάλτη, τον Γιάννη Βόγλη κ.α.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου
"Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων", σε κείμενο Αλίκης Κατσαβού και Κώστα Βουτσά και σκηνοθεσία Κώστα Βουτσά, με τον Κώστα Βουτσά, την Αλίκη Κατσαβού, τον Άγγελο Μπέσσα κ.α.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου
"Περάστε, να γνωριστούμε", σε κείμενο και σκηνοθεσία Παναγιώτη Βάγια, με τη Γωγώ Αμπουράντυ, τον Παναγιώτη Βάγια, τον Μανώλη Ηλιάδη κ.α.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
"Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον ίδιο, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Πάνο Βλάχο κ.α.




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: