Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Θέατρο στα Αισχύλεια 2016

Leave a Comment
Θέατρο στα Αισχύλεια 2016
Το κεντρικό θεατρικό πρόγραμμα των Αισχυλείων 2016 θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, από 12 Αυγούστου έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 και περιλαμβάνει:

Παρασκευή 12 Αυγούστου
"Θουκυδίδης Δραματικός: Το Θέατρο του Πολέμου"
Καλλιτεχνικό αποτέλεσμα του ομώνυμου προγράμματος που διοργανώνει το Hellenic Education & Research Center (HERC)

Κυριακή 28 Αυγούστου
"The honest advice unpleasant on the ear", από το Hangzhou Opera Theater.
Παράσταση βασισμένη στον "Βασιλιά Ληρ" του Σαίξπηρ.

Τετάρτη 31 Αυγούστου
"Επτά επί Θήβας" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Χρίστο Στυλιανού, τη Νάντια Κοντογεώργη, την Ιώβη Φραγκάτου κ.α. 

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
"Αντιγόνη" του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, με τον Δημήτρη Λιγνάδη, την Αναστασία Ραφαέλα Κονίδη, τη Μπέτυ Αρβανίτη, τον Νίκο Μπουσδούκο κ.α. 

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου
"Ορέστεια" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Νίκου Κουρή, τον Νίκο Ψαρρά, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη κ.α. 

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου
"Ο κουρέας της Σεβίλλης", σε κείμενο και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, με τον Αντώνη Βαρθαλίτη, τον Νίκο Σταυρακούδη, την Κατερίνα Γεωργάκη κ.α. 

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου
"Συρανό" του Εντμόντ Ροστάν, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Κώστα Μπερικόπουλο κ.α. 

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου
"Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, με τη Λένα Κιτσοπούλου, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τη Λένα Παπαληγούρα, την Αθηνά Μαξίμου κ.α. 

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου
"Ίων του Πλάτωνα-Ένα μικρό συμπόσιο", σε σύλληψη και σκηνοθεσία Νάνας Παπαδάκη, με τον Θεοδόση Παπαδημητρόπουλο, τη Νάνα Παπαδάκη κ.α. 

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 
"Ιππής" του Αριστοφάνη, από τη Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας.


Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας - Παραλία Ελευσίνας






Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: