Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Στον Κωνσταντίνο Μπιμπή το Βραβείο Χορν 2017

Leave a Comment
(9-5-2017)

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μπιμπής είναι ο φετινός νικητής του Βραβείου Δημήτρης Χορν, για την ερμηνεία του στην παράσταση "Το δέντρο του Οιδίποδα", σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, που παρουσιάστηκε στο Θέατρο "Θησείον-Ένα Θέατρο για τις τέχνες", από την Ομάδα Ιδέα.

Ο ηθοποιός —που τιμήθηκε με τον σταυρό του Δημήτρη Χορν και χρηματικό έπαθλο 3000 ευρώ— ανέφερε κατά τη βράβευσή του: "είναι τιμή να παραλαμβάνω αυτό το σπουδαίο βραβείο. Δεν έχω ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο να σας πω, μόνο ότι η συγκυρία της βράβευσης είναι ευτυχής γιατί η παράστασή μας "Το δέντρο του Οιδίποδα" μόλις επέστρεψε από την Πορτογαλία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει για τη Νότια Κορέα".

Την κριτική επιτροπή για το βραβείο "Δημήτρης Χορν" αποτελούν οι Κώστας Γεωργουσόπουλος, Σταμάτης Φασουλής, Ξένια Καλογεροπούλου, Λυδία Κονιόρδου και Αντιγόνη Καράλη, ενώ οι υπόλοιποι τρεις φιναλίστ ήταν οι ηθοποιοί: Γιώργος Κατσής, Γιάννης Νιάρρος και Γιώργος Τριανταφυλλίδης.




















Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: