Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 1ο Μουσικοθεατρικό Φεστιβάλ Πάρου

Leave a Comment
(6-1-2018)

Το 1ο Μουσικοθεατρικό Φεστιβάλ Πάρου θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 24 Ιανουαρίου 2018. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει μετακλήσεις θεατρικών παραστάσεων από την Αθήνα, θέατρο για παιδιά, μουσική συναυλία. 

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ στη Παροικιά και στην Αίθουσα "Νηρέας" στη Νάουσα της Πάρου.

Το πρόγραμμα: 

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00
"Το κιβώτιο" του Άρη Αλεξάνδρου, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή.
Η παράσταση σταθμός που παρουσιάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, στο Studio Μαυρομιχάλη. Το πολυσήμαντο μυθιστόρημα, του Άρη Αλεξάνδρου, ένα από τα καλύτερα της ελληνικής λογοτεχνίας και long seller για πάνω από σαράντα χρόνια, παρουσιάζεται επί σκηνής σε μορφή μονολόγου.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00
"Σταματία, το γένος Αργυροπούλου" του Κώστα Σωτηρίου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με την Ελένη Ουζουνίδου.
Σταματία, το γένος Αργυροπούλου. Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ’30, κόρη ανώτερου δημοσίου υπαλλήλου, διαπαιδαγωγημένη με τα χρηστά ήθη της εποχής και αρραβωνιασμένη με λοχαγό του Εθνικού Στρατού. Ζει στην αυλή του σπιτιού της, αδυνατώντας να παρακολουθήσει τη ζωή που προχωράει δίπλα της...

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00
"Αναφορά στον Γκρέκο" του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία κι ερμηνεία Τάκη Χρυσικάκου.
Με βάση το ομώνυμο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, ο Τάκης Χρυσικάκος ερμηνεύει όλα τα πρόσωπα του έργου ενώ δύο μουσικοί "συνομιλούν" μαζί τους.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00
Συναυλία Στέφανου Κορκολή.
Μία μουσική περιπλάνηση σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και του ίδιου του συνθέτη. Τραγούδι: Σοφία Μανουσάκη. Συνοδεύει η δημοτική χορωδία Πάρου.

ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 11:30 [Αίθουσα "Νηρέας", Νάουσα Πάρου]
Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 17:00 [Αμφιθέατρο ΕΠΑΛ, Παροικιά]
"Μπαλού Γκαλού Νταλού" της Έρης Ρίτσου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.
Τρεις ηθοποιοί, χρησιμοποιώντας εξίσου τον λόγο, την παντομίμα, το χορό και το τραγούδι, ελευθερώνουν τη φαντασία των παιδιών φέρνοντας τα κοντά στις έννοιες της φιλίας, της συνεργασίας και της αγάπης, τόσο προς την πλάση, όσο και προς τους ίδιους τους εαυτούς τους.
Παίζουν: Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Μαγδαληνή Παλιούρα, Αλεξία Στολιδάκη.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: