Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Βραβείο Δημήτρης Χορν 2018

Leave a Comment
(12-4-2018)

Η τελετή απονομής του βραβείου "Δημήτρης Χορν 2018" για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού (θεατρική περίοδος 2016-2017) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στις 20:00 στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Οι πέντε υποψήφιοι ηθοποιοί είναι:

Γιώργος Βουρδαμής, για τον ρόλο του Κρις Κέλλερ στην παράσταση "Ήταν όλοι τους παιδιά μου" του Άρθουρ Μίλλερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου (Εμπορικόν).

Γιάννης Νιάρρος, για τον ρόλο του Γιώργου Γερακάρη στην παράσταση "Στέλλα κοιμήσου", σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη (Εθνικό Θέατρο-Σκηνή "Νίκος Κούρκουλος").

Πάνος Παπαδόπουλος, για τον ρόλο του Βατλέν, στην παράσταση "Το έξυπνο πουλί", του Ζωρζ Φεϋντώ, σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη (Tempus Verum-Εν Αθήναις).

Δημήτρης Πασσάς, για την ερμηνεία του στην παράσταση "Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα" του Ζοέλ Πομμερά, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη (Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν "Υπόγειο").

Βασίλης Σαφός, για την ερμηνεία του στην παράσταση "Οι αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες" του Ρόμπερτ Μούζιλ, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη (Πόρτα).

H επιτροπή αποτελείται από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Ξένια Καλογεροπούλου, τη Λυδία Κονιόρδου και την Αντιγόνη Καράλη και ο νικητής θα παραλάβει -από τον περσινό βραβευθέντα Κωνσταντίνο Μπιμπή- τον σταυρό που φορούσε ο Δημήτρης Χορν.

Στην εκδήλωση της απονομής o Δημήτρης Τσούτσης μιλάει για τον Δημήτρη Χορν. Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Σταμάτης Φασουλής.

Την τελετή απονομής οργανώνουν ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης, ενώ ο Γιώργος Λύρας έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: